Gratis verzending vanaf 19 EUR
Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Anoniem en discreet
Groot assortiment voor beginners tot experts

Disclaimer

Versie 1.0

Disclaimer voor De Bondage Specialist

Op deze pagina vindt je de disclaimer van De Bondage Specialist, zoals beschikbaar gesteld door LamoerNL. In deze disclaimer verklaren wij onder welk voorbehoud wij informatie op onze website aanbieden. 

Intellectueel eigendom

De Bondage Specialist behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze webshop. Het gebruik van de informatie op deze website is gratis. Het kopiëren, verspreiden of op een andere manier gebruiken of misbruiken is niet toegestaan.

Hergebruik van informatie op deze website is alleen toegestaan volgens de regelingen van het dwingend recht. LamoerNL dient uitdrukkelijke, schriftelijk toestemming te geven voor hergebruik van tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website. Intellectueel eigendom berust bij LamoerNL.

Beperking aansprakelijkheid

Wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit met betrekking tot product informatie en prijzen. Fouten die zijn ontstaan en te herkennen zijn als programmeer of typefouten, vormen geen aanleiding om een contract of overeenkomst met LamoerNL te mogen claimen of te veronderstellen.

LamoerNL streeft met inspanning naar een zo actueel mogelijke website, producten, prijzen en informatie. Mocht ondanks deze inspanning de informatie van of de inhoud op deze website onjuist of onvolledig zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De producten en informatie die worden aangeboden zijn zonder enige vorm van aanspraak of garantie op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om de producten en informatie te verwijderen, wijzigen of opnieuw te plaatsen zonder voorafgaande mededeling. LamoerNL aanvaardt geen aansprakelijkheid voor informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

Uiteraard zal LamoerNL een onjuistheid in deze webshop zo snel mogelijk herstellen.

Wijzigingen

Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd. In geval van wijziging van de disclaimer is de meest recente versie van de disclaimer van De Bondage Specialist te vinden op deze pagina.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf 19 EUR
Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Anoniem en discreet
Groot assortiment voor beginners tot experts