Gratis verzending vanaf 19 EUR
Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Anoniem en discreet
Groot assortiment voor beginners tot experts

Over ons

Wie zijn wij

 

De Bondage Specialist denkt in hokjes

 

Hokjes? Dat klinkt in eerste instantie natuurlijk een beetje negatief...Maar wat als dat nu betekent dat we jou een omgeving bieden waarin jij je op je gemak voelt en lekker op zoek kunt gaan naar een nieuwe spannende aankoop? Wij scheren bondage en BDSM niet over één kam, simpelweg omdat dat niet kan. Bondage en SM is er in alle soorten en maten. Van soft tot hard en van fluwele blinddoekjes en fluffy handboeien tot leren maskers en peniskooien. Wij begrijpen dat 'beginners' een beetje kunnen schrikken van extreme of harde bondage en SM, terwijl de 'experts' onder ons wellicht niet geassocieerd willen worden met Fifty Shades of Grey. 

Kortom, één assortiment voor iedereen bestaat niet. Daarom hebben wij in hokjes gedacht en met zorg en liefde een complete en overzichtelijke soft bondage en hard bondage collectie samengesteld. Voor de beginner, ervaren en expert is er ook een top 10 om het kiezen iets makkelijker te maken. En, elk bondage speeltje hebben wij getest en omschreven. Ook wij ontdekken elke keer wat nieuws en dat willen we graag met je blijven delen!

 

Bye bye taboe

 

Om seks hangt helaas nog steeds een taboe en als het om bondage of BDSM gaat dan durven de meesten van ons daar niet over te spreken. De Bondage Specialist is daar wel een beetje klaar mee, want wie denkt dat bondage en BDSM alleen maar plaatsvindt in donkere kelders, is ouderwets. Het ontdekken van seksualiteit is normaal en gezond en we hebben daarom ook maar een advies voor jullie: experimenteer en ontdek uit welk hokje jij het meeste plezier haalt! En vergeet niet, af en toe switchen tussen onze 'hokjes' mag. 

 

En wie ben jij?

 

Zo groen als gras

 

Ben jij op zoek naar dat extra beetje spanning? Of ben je geïnspireerd door Mr. Grey en nieuwsgierig naar wat bondage en BDSM te bieden heeft? Wij hebben een assortiment samengesteld speciaal voor een beginner zoals jij. Van simpele handboeien en blinddoekjes tot iets spannendere bondage sets, je kunt hier op je gemak rondkijken om te ontdekken waar jij en jouw partner warm van worden. Smaakt het naar meer? Ontdek dan de bondage wereld voor gevorderden...

Klik hier voor de top 10 bondage voor beginners!

 

Genieten van een beetje meer 

 

Ben jij inmiddels een beetje bekend met handboeien en blinddoeken? En wordt het tijd voor een stapje verder? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat bondage of BDSM nog meer te bieden heeft voor jou en je partner? Dan zit jij goed met onze gevorderde collectie. Snuffel lekker rond in het spannende hoekje dat we voor jou hebben gecreëerd en ontdek met welke bondage items jij binnenkort aan de slag kunt gaan. Experimenteer en ontdek jouw favoriete rol in het bondage spel...

Klik hier voor de top 10 bondage voor ervaren!

 

Een echte dominator, dominatrix of onderdanige

 

Ben jij dé expert als het gaat om bondage of SM? Ben jij bekend met de termen Shibari en suspension, maar altijd op zoek naar iets nieuws? Of mag het van jou wel wat extremer of heftiger? Dan is het expert assortiment helemaal geschikt! Bondage is voor jou geen fluffy handboeien en Fifty Shades, want jouw interesse gaat verder. De geur van leer laat je sidderen van dominantie of van onderdanigheid en van een paar mooie knopen ben jij niet vies. Geniet van onze expert collectie, en vergeet ook niet te gluren bij de gevorderden buren. 

Klik hier voor de top 10 bondage voor experts!

 

 

Bondage en BDSM

Wij zijn discreet en zullen jouw geheimpjes niet verklappen. Geniet er van! 

 

Praktische informatie over ons 

 

Handelsnaam De Bondage Specialist
KvK naam LamoerNL
KvK nummer 70324468
Btw nummer NL208607961B01
Adres (geen bezoekadres) Vrouw Rijssensloot 24, 2614 MA Delft
Telefoonnummer 085 13 01 784
E-mailadres info@bondagespecialist.nl
IBAN-nummer NL57 KNAB 0256 9062 89
BIC/Swift KNABNL2H

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf 19 EUR
Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Anoniem en discreet
Groot assortiment voor beginners tot experts