Gratis verzending vanaf 19 EUR
Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Anoniem en discreet
Groot assortiment voor beginners tot experts

Setting the scene

De perfecte bondage scene

Terug naar veiligheid

 

Waarom eigenlijk bondage?

 

Begin altijd met WAAROM bondage? Wat ga je doen nadat jouw partner is vastgebonden?

Overweeg samen welk soort bondage scène jullie willen maken - een speelse en romantische scène is heel anders dan een scène die zich richt op de sensaties van touw tegen de huid! Zodra je start met de bondage scène, verwacht je een sexy vibe en een heerlijke ervaring. Als je gewoon een nieuwe paar nieuwe knopen wil uitproberen die je recent geleerd hebt, dan kun je rekenen op teleurstelling.

Probeer uit te vinden wat jullie fijn vinden aan bondage. Ben je onderdanig en hou je van het gevoel van hennep touw tegen jouw huid? Of vind je het prettig om je als onderdanige een soort trofee te voelen? Of ben je meer een sadist die graag een ​​"hulpeloos" slachtoffer heeft? Elk gevoel is uniek en kan zelfs variëren per bondage sessie. Denk na over wat je motivaties zijn om bondage te willen doen en deel dit met je partner! Zo weten jullie allebei wat je van de ander kunt verwachten. Dit voorkomt niet alleen teleurstellingen, maar brengt ook extra genot.

 

Wat zijn variaties en overwegingen? 

 

Overweeg je onderdanige vast te binden (zo zien ze niet hoe jij aan het zweten bent om een goede dominante partner te zijn). En daarnaast, als ze niets kunnen zien, kunnen hun fantasieën het moment helpen. Blinddoeken zijn de beste vriend van de newbies in bondage. 

Wij raden geen gags (knevels) aan voor beginners in het bondage spel, omdat het lastig is om te communiceren met een gag. 

Overweeg of bondage een middel is om een ​​einde te maken ("Ik wil je niet kunnen stoppen als je al deze verschrikkelijke (heerlijke) dingen met mij doet!") versus eindigen op zichzelf ("Ik wil gebonden zijn en overlaten") .

Er is een groot verschil tussen "decoratie" bondage, meer "psychologische" bondage (denk hierbij aan leren handboeien), en een onderdanige die echt worstelt om te ontsnappen. Als een onderdanige partner kun je een houding aannemen van veronderstelde hulpeloosheid en je volledig overgeven, zoals in de scène die jullie vooraf afgesproken hebben. 

Als dominante partner met een onderdanige die van onontkoombare bondage houdt en vaak probeert te ontsnappen, moet je verschillende technieken gebruiken om hem of haar toch goed vast te binden. Onthoud dat als je onderdanige worstelt, je bondage zal verschuiven, die je moet controleren. Overweeg om je laatste knopen te plaatsen, waar de onderdanige de knopen.

Je kunt ook de zogenaamde 'catch and release' spelletjes spelen. De onderdanige is vastgebonden en wordt  uitgedaagd om te ontsnappen, en dan op het laatste moment weer vastgebonden wordt.

 

Disclaimer: De Bondage Specialist is geen medisch specialist. Echter willen wij wel waarschuwen voor de gezondheidsrisico's die (hard) bondage met zich mee kan brengen. Voor zover wij weten, zijn er geen gecontroleerde wetenschappelijke studies over bondage en hoe de risico's van bondage te voorspellen. Het meeste wat we bespreken op deze site is gebaseerd op anekdotische verhalen en het extrapoleren van wetenschappelijk onderzoek over onderwerpen als zenuwbeschadiging, sportblessures, etc. 

Terug naar veiligheid

 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf 19 EUR
Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Anoniem en discreet
Groot assortiment voor beginners tot experts