Gratis verzending vanaf 19 EUR
Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Anoniem en discreet
Groot assortiment voor beginners tot experts

Bondage op Ibiza - Deel 1

Bondage op Ibiza - Deel 1

Vorige week was Susan (pseudoniem) op Ibiza voor een heerlijk weekendje ontspannen en stappen met een vriendin. Tot haar dominant Robert (pseudoniem) haar verrast met een onverwachts bezoekje.

Bondage op Ibiza - Deel 1 

 

Het is laat in de middag als ik het vliegtuig uit stap. Een weekje Ibiza, wat een heerlijkheid. Drie dagen
helemaal alleen op dit prachtige eiland. Van het weekend komt er een vriendinnetje langs en gaan
we de bloemetjes eens heerlijk buitenzetten.

Met een big-smile aan die gedachte stap ik het vliegveld uit, op zoek naar een taxi. ‘Cala Vadella, Villa
Bavaria’ zeg ik in mijn beste Spaans tegen de taxi chauffeur. Ik neem plaats achterin en laat de omgeving op mij inwerken. Wat heerlijk om hier weer te zijn! De villa staat aan een smal weggetje met vlakbij bovenaan de heuvel een fantastisch tapas tentje met overheerlijke Sangria. Het water loopt in mijn mond bij de gedachte. Snel douchen, ik heb inmiddels wel trek.

In mijn zomerjurkje en op mijn nieuwe slippers loop ik richting het tapas tentje. ‘Ting Ting’ hoor ik uit
mijn tas. Een kleine kriebel gaat er door mijn buik. Het is het geluidje van Robert, mijn dominant. Hij
weet toch dat ik op Ibiza ben? Ik heb het hem gisteren nog geappt. Snel pak ik mijn telefoon, als ik lees wat hij stuurt draait mijn maag bijna om van de zenuwen. Mijn hand trilt. ‘Kom naar het strand van Cala Vadella, in je zomerjurkje. Alléén je zomerjurkje’. Voor seconden kan ik alleen maar naar mijn scherm staren. Hoezo moet ik naar dat strand? Hij is toch in London voor een zakendeal? Nee… het zal toch niet?!

Het strand van Cala Vadella is nou niet echt om de hoek. Het ligt prachtig in een baai, het uitzicht
vanaf de berg is prachtig. Het probleem is alleen dat ik geen idee heb hoe ik daar nu heen moet.
Natuurlijk doe ik wat hij zegt. Ik wil het niet teleurstellen en ik heb nou eenmaal te doen wat hij zegt.
Hij is immers mijn dominant, maar dit?!

Ik loop naar de straat, echt druk is het niet maar de enige zekerheid die ik heb is dat alle auto’s die
rechtdoor rijden naar het strand gaan. Er komt een groene jeep aangereden. Ik zucht diep, verzamel
al mijn moed en steek mijn duim omhoog. Nog nooit heb ik gelift, er bekruipt mij dan ook een angst
die ik als onprettig ervaar.

De jeep stopt, een paar meter verder dan waar ik sta. Ik loop erheen en kijk naar binnen. Een iets oudere Spaanse man kijkt me aan en wenkt me. Nogmaals zucht ik diep en doe het portier van de
auto open. ‘Ola, senor. La playa de Cala Vadella?’ zeg ik redelijk stamelend. ‘Si, si’ en hij slaat met zijn hand op de bijrijder stoel. Ik ga zitten, trek de deur dicht en hoop op het beste. De man zegt niet veel en rijdt over de kronkelweg steeds verder richting het strand. Ik kijk uit het zijraam tot ik plots iets langs mijn knievoel bewegen. Ik kijk vanuit mijn ooghoek en zie dat hij met zijn hand langs mijn knie wrijft. Hij kijktme aan en ik schud mijn hoofd. Direct trekt hij zijn hand terug en biedt zijn excuses aan.
Ik lach naar hem. Hij rijdt via een scherpe bocht naar rechts richting het strand. En stopt, hij wijst
naar buiten en knikt vriendelijk.

Ineens realiseer ik mij dat ik mijn string nog aan heb. Hij heeft duidelijk laten weten dat alleen het
zomerjurkje toegestaan was. Ik kijk naar de man die mij naar het strand heeft gebracht, ik lach naar
hem en haastig trek ik mijn string uit. Zijn blik is onvergetelijk, hij weet niet wat hem overkomt. Snel gooi ik hem op zijn schoot, werp hem een handkus toe en stap de auto uit. ‘Gracia, senor’… een paar minuten later staat hij daar nog met zijn Jeep. Ik lach in mezelf.

Ik kijk het strand rond, loop een stukje over het zand tot ik ineens vanuit mijn tas hetzelfde geluid
hoor wat mij altijd wat nerveus maakt. ‘Ting ting’, ik voel de spanning in mijn onderbuik. ‘Wat ben je prachtig in je fel gekleurde zomerjurkje. Die slippers, zijn die nieuw’? Ik sta verstijfd in het zand. Ik
voel me overweldigd door een gevoel die ik niet kan omschrijven. Is hij hier? Voor mij? Wat wil hij? Ik voel me flauw en merk dat mijn hand begint te trillen. Uit het niets wordt ik van achter vastgepakt.

Twee sterke handen in mijn zij. Ik gil zo hard als ik kan. Het is de spanning die eruit komt, wie is dit? Twee jongens verderop springen van hun handdoek en lopen snel naar mij toe. Ze roepen voor mij niet verstaanbare dingen. Ik probeer mij los te maken, maar de handen zijn sterk. Ik gil nog eens, ‘laat me los’. Vlak voor de jongens er zijn fluistert een stem in mijn oor ‘zo praat je niet tegen je dominant, sletje’. Ik voel mijn benen week worden. Het is de stem van Robert. De vertrouwde stem van mijn dominant. ‘It’s okay guys’ roept hij naar de jongens. Ik knik naar ze ‘He surprised me, I scared the hell out’ mompel ik, net hard genoeg om me te verstaan. ‘Are you okay? Really?’ Roepen de jongens die
intussen voor mij en Robert staan. ‘Yes, it’s completely okay’. Zei ik.

To be continued soon...

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf 19 EUR
Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Anoniem en discreet
Groot assortiment voor beginners tot experts