Gratis verzending vanaf 19 EUR
Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Anoniem en discreet
Groot assortiment voor beginners tot experts

Kuisheid afdwingen met een kuisheidsgordel

 • Geplaatst op
 • Door De Bondage Specialist
Kuisheid afdwingen met een kuisheidsgordel

Ben je meester(es) en wil je je ervoor zorgen dat jouw slaaf alleen maar naar jou hongert? Dan wil je misschien wel trainen met een kuisheidsgordel. Maar hoe je kun je er zeker van zijn dat je slaaf jouw commando’s volgt als je er niet bent? Hoe kun je kuisheid afdwingen met je slaaf? 3 regels om jouw slaaf te laten gehoorzamen!

Kuisheidsgordel - de drie gouden regels

Heerst er enige twijfel over het vertrouwen in de relatie? Dan wil je misschien kijken of je meester(es) - slaaf relatie wel rotsvast is. Werk hier aan voordat je de kuisheidsregels gaat toepassen.

1. Meer tijd samen doorbrengen dankzij een kuisheidsgordel

Ja natuurlijk. De eenvoudigste manier om ervoor te zorgen dat je slaaf de regels volgt die je hebt ingesteld is om ervoor te zorgen dat hij of zij altijd bij je in de buurt is. Misschien wil je een weekend samen doorbrengen. Een weekend waarin je toekijkt en  ervoor zorgt dat er niet gemasturbeerd wordt zonder jouw medeweten. Of je kunt ervoor zorgen dat je slaaf toestaat ze te bekijken wanneer ze thuis zijn via een webcam of ander apparaat. Een kuisheidsgordel toevoegen aan het leven van jouw slaaf is de gemakkelijkste manier om ervoor te zorgen dat kuisheid wordt gehandhaafd. Dit zal je toestaan om bij hen te zijn, zelfs als je dat niet bent.

Als je ervoor kiest om een ​​kuisheidsgordel aan hun training toe te voegen, weet dan dat er andere verantwoordelijkheden zijn

 1. Zorg dat je je slaaf regelmatig ziet - je niet je slaaf een kuisheidsgordel laten dragen en ze nooit meer zien. Hoewel de kuisheidsgordel contact met de meest intieme en zachte lichaamsdelen beschermt en voorkomt, kan je slaaf ook deze gebieden niet wassen met de kuisheidsgordel aan. Dit betekent dat je als meester(es) je slaaf regelmatig moet zien, zodat je de riem kunt verwijderen en ze de kans krijgt om te wassen. Natuurlijk wel op de manier zoals jij vereist.
 2. Hoewel het misschien leuk lijkt om een ​​slaaf in kuisheid te laten en ze nooit meer een orgasme te laten krijgen, moeten slaven orgasmes krijgen voor hun gezondheid. Als het te lang duurt, kan het je slaaf moeilijker maken op de lange termijn. Het hebben van een orgasme helpt bij het produceren van positieve hormonen die een gezonde geest en lichaam bevorderen. Daarom kan het te lang onthouden van een orgasme voor je slaaf ongezond zijn. Zowel mentaal als fysiek. Het verlengen van de tijd tussen orgasmes kan je slaaf juist stimuleren nog gehoorzamer te zijn. Maar, als het te lang wordt verlengd, kan het je training verminderen.
 3. Stimuleer de communicatie, maar eigenlijk zou je dit altijd al moeten doen.Deed je dit nog niet, dan is het nu het moment om het op te voeren. Als je een slaaf in kuisheid zet, moet je ervoor zorgen dat je de communicatielijnen openhoudt en meer discussie stimuleert. Voeg een riem toe aan hun training voor een bepaalde periode (bijvoorbeeld 1 week) en bespreek met je slaaf hoe hij/zij zich zowel mentaal als fysiek voelt. Vragen die je kunt stellen: 
  • Vind je het moeilijk om de hele dag te concentreren?
  • Op een schaal van 0 - 10, hoe is je humeur gedurende de dag? (0 – een gevoel van depressie 10 – een gevoel van extreme blijheid)
  • Voel je je gemotiveerd om de hele dag door regelmatig activiteiten te doen?
  • Op een schaal van 0 - 10 hoe is je motivatie om MIJ te dienen? (0 - geen motivatie 10 - extreem gemotiveerd)
  • Hoeveel uur rustgevende slaap krijg je per nacht? 
 4. Deze vragen geven je een startpunt voor communicatie en uit hun antwoorden kun je dieper graven. Zo kom je erachter of je de kuisheid van je slaaf kunt verlengen of dat het tijd is voor hen om een ​​orgasme te krijgen of helemaal van hun riem te worden bevrijd.
 5. Houd hem of haar goed in de gaten - Soms zal een slaaf niet eerlijk zijn met haar of zijn meester(es), omdat ze bang zijn om hun meester(es) teleur te stellen. Andere slaven weten misschien niet precies hoe ze zich voelen. Dan zullen ze het niet duidelijk kunnen uitdrukken aan hun meester(es). Wat de reden ook moge zijn, het is belangrijk dat een meester(es) het uiterlijk en de gedragspatronen van hun slaaf nauwlettend in de gaten houdt. Noteer dit voor toekomstig gebruik. Een dagboek bijhouden kan een effectieve manier zijn om wijzigingen in het gedrag van een slaaf bij te houden. Dingen waar u op moet letten en die u moet noteren zijn: eventuele veranderingen in persoonlijke verzorgingsgewoonten - Zijn ze ineens onverzorgd en slordig met hun uiterlijk? Vinden ze het moeilijk om vragen te beantwoorden? Zijn taken uitvoeren lastig? Worden ze vergeetachtig? Zijn ze juist enthousiast om u te dienen of zijn ze moe en ongeïnteresseerd? Noteer eventuele wijzigingen. We hebben allemaal dagen dat het even niet lekker loopt. Maar als je een patroon ziet, is het misschien tijd om de kuisheidsgordel af te doen. Maak aantekeningen en raadpleeg ze vaak. Misschien wil je ook dat je slaaf handschoenen draagt ​​wanneer ze alleen zijn. Dit maakt masturbatie namelijk veel moeilijker. Dit zal ze gelijk beseffen dat ook jij controle hebt over hun handen.

2. Vaak inchecken

De realiteit is echter dat veel meesters/meesteressen en slaven niet samen willen of kunnen leven. In plaats daarvan moet je een systeem van frequente check-ins creëren. Dan gaat de slaaf realiseren dat ze altijd onder de controle van hun meester(es) staan. Je kunt de slaaf laten:

Bellen - Misschien moeten ze je op bepaalde momenten van de dag bellen. Wanneer ze alleen zijn en in de verleiding komen om te masturberen.

Whatsappen/Sms'en - Misschien wil je dat je slaaf moet whatsappen/sms'en wanneer ze geneigd zijn te masturberen. Dit kan een code bevatten om ervoor te zorgen dat niemand anders weet wat de slaaf bedoelt.

E-mailen - E-mail is een andere manier voor je slaaf om constant te laten inchecken. Zo kun je er zeker van zijn dat ze hun tijd niet besteden aan een vibrator. Deze kun je opsluiten of opbergen, om ervoor te zorgen dat je slaaf zichzelf niet tot een orgasme brengt. Je wilt zeker weten dat alle verleiding weg is.

3. Laat jouw slaaf een dagboek bijhouden

In de begindagen van gedwongen kuisheid kun je een slaaf alle momenten van die dag laten opschrijven. Dit wordt vervolgens beoordeeld door de meester(es).  Dit zorgt ervoor dat je slaaf vrije tijd niet gebruikt voor dingen die de slaaf niet mag doen. De slaaf moet alles beschrijven dat ze doen, elk moment dat ze wakker zijn. Zelfs als ze in bed liggen, moeten ze hun gedachten documenteren. Zo kunnen ze niet stiekem masturberen en hierover liegen Wanneer je het vermogen van de slaaf wegneemt om met zichzelf te spelen wanneer ze dat willen, kan de slaaf zich meer concentreren op hoe ze zich voelen over hun meester(es). Dit zorgt ervoor dat je altijd de controle houdt. Wanneer ze weer plezier kunnen hebben, zul je degene zijn die het aan hen geeft of je geeft hen de toestemming die ze nodig hebben. Dit blijft je relatie en je kracht versterken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf 19 EUR
Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Anoniem en discreet
Groot assortiment voor beginners tot experts