Gratis verzending vanaf 19 EUR
Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Anoniem en discreet
Groot assortiment voor beginners tot experts

Handboeien standjes

Handboeien standjes

Het is 2017 en de technologie heeft ons leven op veel  manieren beter gemaakt. Maar, als het op seks aankomt, is het soms beter om dingen zoals vanouds te houden. Wil je het naar een niveautje hoger tillen? Dan is alles wat je nodig hebt voor een heerlijke seksuele ervaring een paar handboeien en een paar standaard seks standjes...

Kinky bondage standjes met een handboeien set!

 

Yes, we zagen je opfleuren toen jij het woord handboeien las. Waarom zijn handboeien eigenlijk zo verdomd sexy? Controle - of het gebrek daaraan - speelt een grote factor. En veel van onze aantrekking tot het nemen of loslaten van controle heeft te maken met ons dagelijks leven. 

"Voor mensen die het dagelijks leven constant de controle hebben en te veel taken en verantwoordelijkheden op zich (moeten) nemen, kan het opgeven van de controle in de slaapkamer een enorme ommekeer betekenen", zegt seksuoloog Emily Morse. "Het stelt hen in staat los te laten zonder zich zorgen te maken over het plezier van iemand anders, terwijl degene die meer passief is in het dagelijks leven de touwtjes in handen neemt en de hele scène regiseert."

Hier zijn vier posities met handboeien die je seksleven naar een hoger niveau zullen tillen!

 

Handboeien tips

 

1. The Kinky Missionary

  • Hoe? De onderdanige in het spel gaat op zijn of haar rug liggen met de handen boven het hoofd geboeid", zegt Carol Queen, Ph.D., seksuoloog bij Good Vibrations. "Wil je het nog iets spannender? Dan kun je met een tweede paar boeien de enkels vast maken aan het bed. De ander zit of ligt boven op de vastgebonden partner en laat zich volledig gaan met zijn of haar dirty talk..."
  • Waarom voelt het zo goed? "Iedereen die dol is op geven, houdt van het vanwege het volledige lichaamscontact en persoonlijke intimiteit", zegt ze. "Hierdoor kunnen die elementen heel belangrijk blijven en een vleugje powerplay toevoegen: Handen boven het hoofd en gebonden geeft de borsten bloot en geeft haar meer een gevoel van verkwisting. Als iemand van slavernij houdt, zijn de onbeweeglijkheid en de ravage in het algemeen deel van de verrukking. De 'top' krijgt het heerlijke gevoel van kracht en dat de 'onderkant' er is om te nemen - heel letterlijk. "

 

2. Queening in Bondage

  • Hoe? "Voor deze positie ligt de onderdanige partner op zijn of haar rug op het bed." Queening staat ook bekend als op het gezicht zitten. Dit is dus een orale seks positie waarbij de vrouw zich laat likken terwijl de polsen van haar partner boven zijn of haar hoofd vastgebonden zijn. De vrouw moet er wel op letten dat ze niet te hard op zijn of haar armen drukt als zij bevredigt wordt."
  • Waarom voelt het zo goed? "Eén ding dat de Fifty Shades of Grey lezer niet echt krijgt, is een standje met de vrouw bovenop," zegt ze. "Queening is een erg goede plaagpositie, waarbij de dominante partner zichzelf bijna op de onderdanige persoon laat zakken, maar niet echt contact maakt ... 'tot hun partner smeekt!'

 

Handboeien tips

 

3. Hands Behind Ankles

  • Hoe? Voor dit standje is een klein beetje lenigheid nodig, maar reken maar dat dit tot een kinky sessie leidt! "Ga met je buik op de grond of op het bed liggen, buig je benen omhoog en leg je handen achter je benen. Bevestig dan de handboeien rond je polsen zodat ze achter de enkels zitten", zegt een erkend huwelijks- en gezinstherapeut en klinisch seksuoloog Kat Van Kirk. 
  • Waarom voelt het zo goed? "Deze positie kan je openbuigen zodat er een geweldige toegang is tot de mons pubis, schaamlippen en clitoris. Het opent je heup flexor spieren en buigt je bilspieren voor een fantastisch en zeer opwindend stuk, dat de bloedstroom naar het bekken brengt, "zegt ze.

 

4. Standing Room Only

  • Hoe? "Zoek een plekje, zoals een handdoekstang of een haak tegen de muur, waar je de armen van je partner kunt vastboeien terwijl je opstaat", zegt Morse. "Zodra je beide handen boven hun hoofd hebt vastgehouden, zeg hen dan dat ze niet mogen bewegen. Alleen al het feit dat je de armen met handboeien naar achteren duwt, is een teken dat ze hier een tijdje blijven zitten, vooral wanneer ze in een strenge stem. Het is volkomen acceptabel om eerst niet helemaal op je gemak te zijn met sommige woorden en acties, maar ga er gewoon mee akkoord. Seks hoort niet perfect te zijn, maar het wordt wel beter als je je seksuele grenzen uitstrekt (naar een bepaald punt.) Met beide handen terughoudend, is het aan de dominante om aan het plagen en het verrassende te beginnen. Je hebt de controle, bind de armen en gooi op een blinddoek en speel met verschillende sensaties Probeer zachtjes je partner te kussen op de lippen, dan langzaam naar beneden, stoppen om te knabbelen en de tepels te plagen. Betrek mondeling, maar stop niet met het verkennen - je zult daar toch weer op terugkomen. Speel met sensaties: warme olie van een massagekaars, ijsblokjes of nat kussen zullen allemaal de opwinding van je partner stimuleren ze zijn geblinddoekt, ze zullen niet weten welke sensatie het volgende zal zijn, waardoor het mysterieus en dat veel heter wordt. Deze sessie eindigt wanneer je het zegt of je partner kan het niet meer aan, omdat ze nu gewoon seks met je moeten hebben. "
  • Waarom voelt het zo goed? "Dit is leuk voor jullie beiden omdat je geeft en ontvangt op je eigen voorwaarden," zegt ze. "Door het scenario met handboeien te spelen, worden de rollen nog duidelijker en dat is veel meer een opwindende act rondom."

 

Klik hier voor de collectie handboeien voor beginners!

 

Bron: SheKnows

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf 19 EUR
Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Anoniem en discreet
Groot assortiment voor beginners tot experts