Gratis verzending vanaf 19 EUR
Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Anoniem en discreet
Groot assortiment voor beginners tot experts

Bondage standjes met een blinddoek

Bondage standjes met een blinddoek

Blinddoek je partner en breng jullie fantasie naar het volgende level! Door een blinddoek te gebruiken word je gedwongen om op je andere zintuigen te vertrouwen. Gehoor, reuk en smaak worden versterkt en jullie zullen een fantastische seksuele ervaring hebben. Een blinddoek voorkomt ook dat jij of jouw partner kan anticiperen op de volgende actie, wat het alleen nog maar spannender maakt...En ook voor de iets meer verlegen heren en dames onder ons kan een blinddoek helpen om de seksuele verlangens van jou of je partner beter te leren kennen.

Waarom een blinddoek?

"Blinddoeken zijn om een ​​goede reden het nummer één slaapkamer speeltje", zegt Jessica O'Reilly, auteur van The New Sex Bible. "Wanneer je de ander van het gezichtsvermogen ontneemt, verhoogt de waarneming van andere zintuigen, waardoor elke aanraking en elk gefluister des te opwindender wordt. Maar blinddoeken zijn ook populair als een hulpmiddel om remmingen en de prestatiedruk te verminderen. Zelfbewustzijn, dat plezier kan verstoren, wordt losgelaten. "

Er is nog een extraatje: "Spelen met een blinddoek kan ook helpen om het machtsverschil in een relatie te veranderen," zegt klinisch seksuoloog en relatietherapeut Kat Van Kirk. "Als de man degene is die meestal moet beginnen, kan het een geweldige manier zijn om haar in staat te stellen de teugels over te nemen."

Wanneer en hoe gebruik ik een blinddoek?

Hieronder vind je ​​vier standjes die nog beter zijn met een blinddoek. Ontdek en begin met het oefenen van je dubbele knoop! 

Blinddoek standjes

The Private Dancer

  • Hoe? Beschouw deze positie als de beste, meest directe lapdance ooit. "Hij zit op de rand van een bank en ze staat voor (tegenover) hem," zegt O'Reilly. "Met haar voeten (bij voorkeur op de hielen) op de grond, hurkt ze over zijn hele lengte naar beneden, waardoor haar lichaamsgewicht in zijn schoot rust voor de ultieme diepe penetratie. Ze leunt tegen hem aan bij de opwaartse beweging voor volledig lichaamscontact, maar buigt naar voren bij de neerwaartse beweging om zijn eikel tegen haar gezwollen G-spot te drukken. Ze kan zelf bepalen hoe strak de blinddoek zit, afhankelijk van hoeveel ze wil dat hij ziet. 
  • Waarom is het fantastisch met een blinddoek? "Deze positie geeft haar ultieme controle over tempo, ritme en snelheid", zegt O'Reilly. "Door haar partner (gedeeltelijk of volledig) te blinddoeken kan ze zich comfortabel in de exhibitionistische rol begeven.

Rock 'n' Roll

  • Hoe? "Beide partners dragen een blinddoek voor dit standje", zegt O'Reilly. "Hij zit op het bed met zijn rug tegen het hoofdeinde en zijn benen gestrekt met een lichte knik in de knie. Zij zit op zijn schoot, tegenover hem, met haar benen aan elke kant en haar voeten op het matras naast zijn heupen. Hij trekt haar heupen tegen zich aan terwijl ze tegen hem aan stoot. '
  • Waarom is het fantastisch met een blinddoek? "Deze positie biedt een balans tussen intimiteit, omdat je in een kwetsbare positie oog in oog staat, evenals onvoorspelbaarheid, omdat de blinddoek je dwingt om het ritme van je partner te voelen om in synchronisatie te blijven," zegt O'Reilly. "Dit is een positie met een minimale beweging, je kunt dirty talk gebruiken, bekken samenknijpen en diep hijgen om de sensaties te verhogen."
 
Blinddoek standjes 2
 

The Splitting of a Bamboo

  • Hoe? De vrouw legt geblinddoekt een van haar benen op de schouder van haar geliefde en strekt zich uit over het andere been (je kunt afwisselen). Hij knielt en strekt zich uit over haar uitgestrekte been. Vandaar de naam "splijten van een bamboe".
  • Waarom is het fantastisch met een blinddoek? De grote hoeveelheid huid-tot-huidcontact levert een sensatie op. "Elk van de Kama Sutra posities zou met een blinddoek kunnen werken, maar de beste zijn die van een meer 'tastbare' aard", zegt Eland Sparklers, auteur van Kama Sutra Connect-the-Dots.

X Marks the Spot

  • Hoe? "Laat je partner met de armen gespreid op bed liggen," zegt Van Kirk. "Blinddoek jouw partner, begin met likken en zoenen over zijn of haar lichaam en wissel oraal en penetratie af om sensatie constant te veranderen. Als extraatje kun je veren, ijs, seksspeeltjes en of zelfs eten toevoegen aan jullie bondage spel. "
  • Waarom is het fantastisch met een blinddoek? "Deze positie is open en kwetsbaar," zegt Van Kirk. "Dit zal een spectrum van sensaties creëren dat jouw partner niet ervaren zou hebben zonder blindddoek."
     

Klik hier voor onze collectie blinddoeken voor beginners!

Bron: SheKnows

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf 19 EUR
Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Anoniem en discreet
Groot assortiment voor beginners tot experts